Vakuovací sáček vroubkovaný 250×500 - 210um 10ks

Vroubkovaný vakuovací sáček 250x500mm / 210um - do kuchyňských, externích vakuovaček, nebo svářeček plastů s odsáváním vzduchu. Vakuvoací sáčky jsou baleny po 10ks, k zatavení sáčku po vakuování slouží kratší pokračování textu

Kód produktu:

103383

Varianty:

skladem (6-25 set)03.04.2024 může být u Vás
Vakuovací sáček vroubkovaný 250×500 - 210um 10ks 103383 https://www.hotair.cz/images/produkty/2/3561/vakuovaci-sacek-vroubkovany-250-500-210um-10ks_1549955880.jpg
Cena: 217.80
Dostupnost: skladem 6-25 set
Cena s DPH Cena bez DPH
217,80 Kč 180 Kč
set
Vroubkovaný vakuovací sáček 250x500mm / 210um - do kuchyňských, externích vakuovaček, nebo svářeček plastů s odsáváním vzduchu. Vakuvoací sáčky jsou baleny po 10ks, k zatavení sáčku po vakuování slouží kratší strana sáčku.

Sáček má jednu vnitřní stranu vroubkovanou matnou a druhou čirou. Materiál je mechanicky odolný, zdravotně nezávadný, vhodný k vakuování a konzervaci potravin a uchovávání aroma. Zavakuované fólie lze zamrazit. Tato fólie je vhodná také pro šetrné vaření při nízké teplotě Sous-Vide. 

Do sáčku lze vakuovat mimo jídlo také další předměty.

Tloušťka fólie 210um je měřena v místě sváru.

Uvedená cena je za 10ks sáčků.
 Tabulka nabízených vakuovácích sáčků a fólií na našem webu

Vakuovací fólie Vakuovací sáčky
Kód Šíře Délka Kód Šíře Délka
104201 15cm 3m 103384 30cm 40cm
104458 15cm 6m 103383 25cm 50cm
102168 20cm 3m 104222 25cm 35cm
104459 20cm 6m 103380 20cm 30cm
104202 25cm 3m 103382 20cm 25cm
104460 25cm 6m 103381 15cm 30cm
102167 28cm 3m      
104461 28cm 6m      
103385 30cm 3m      
Parametry
Pásky, fólie
Šíře250 mm
Délka0.5 m
MateriálVakuovací vroubkované
Váha balení [kg]:0.225 kg
Více parametrů
Pásky, fólie
Šíře250 mm
Délka0.5 m
MateriálVakuovací vroubkované
Váha balení [kg]:0.225 kg
Vakuovačka potravin a svářečka potravinářských fólií SFS 110 je ideálním kuchyňským pomocníkem, který vám pomůže prodloužit životnost potravin až pětinásobně. Už nebudete muset vyhazovat potraviny, které podléhají rychlé zkáze. Stačí je zavakuovat a prodloužit jim tak expiraci. Zkáza potravin je způsobována chemickými reakcemi, ke kterým dochází, pokud jsou potraviny vystaveny vzduchu, teplotě, vlhkosti, účinku enzymů a růstu mikroorganismů. Tento proces můžeme výrazně zpomalit uložením potravin ve vákuu. Vakuové balení snižuje absolutní tlak vzduchu v sáčku tím, že odstraňuje kyslík. Kyslík obsažený ve vzduchu způsobuje kažení potravin, protože jeho účinkem dochází k procesu oxidace, která zapříčiňuje ztrátu nutričních hodnot, chuti a dalších vlastností potravin.  Vakuovačka SFS 110 obsahuje vlastní účinný kompresor, který ze sáčku odsaje všechen vzduchu a vytvoří částečné vákuum. Vakuovačka pracuje s vroubkovanými (drážkovanými) sáčky do max. šířky 28cm. Použít lze jak hotové prefabrikované sáčky pevných rozměrů či rukáv (tunel), ze kterého můžete ustřihnout sáček požadovaných rozměrů (šířka max. 28cm x požadovaná délka). Díky možnosti použití vakuovačky jen jako svářečky fólií vytvoříte koncový svár sáčku a při vakuování se vytvoří svár druhý. Vakuovačku lze tedy použít i jen jako svářečku fólií a to i pro jiné fólie, než ty vroubkované. Nutno však použít folie o přibližně stejné tloušťce materiálu. Interval svařování je pevně nastaven na 5 vteřin. Šířka sváru je 1mm. Výsledný svár je velice pevný, dostatečně silný pro dlouhodobé udržení vákua.  Používání je velice jednoduché a intuitivní. Stačí pouze otevřený konec sáčku vložit do vakuovací komory, uzavřít víko a zmáčknout tlačítko pro zahájení vakuování. Po vytvoření vákua se pytlík automaticky svaří. Proces lze kdykoliv přerušit. Pro sepnutí pouze svařovací lišty je vyhrazeno samostatné tlačítko. Vakukovačka je vhodná především pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce, svačin a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Vakuovat lze mimo potravin i jiné předměty. Zavakuované sáčky jsou vhodné pro vaření metodou Sous-Vide. Součástí balení je 3m vroubkovaná fólie šíře 28cm (tunel). K vakuovačce SFS-110 je možné zakoupit náhradní tavný drát, při objednávce drátu připište do poznámky k objednávce, že objednáváte drát pro SFS-110. Neskladujte vakuovačku s uzamčeným víkem. Dlouhodobá komprese těsnící gumy může způsobit její netěsnost.   
1 815 Kč / ks 1 500 Kč bez DPH
skladem6-25 ks 03.04.2024 může být u Vás
Kód:
102166
Stolní komorová vakuovačka AS-3 pro vakuování a zatavování potravin a dalších výrobků, které je vhodné skladovat ve vákuu pro delší životnost. Ideální pro vakuování sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Vakuování s touto vakuovačkou je velice snadné, do komory vakuovačky se uloží sáček s obsahem, jehož otvor se umístí na svařovací lištu v místě, kde chcete vyhotovit svar. Po uložení sáčku se jednoduše sklopí transparentní víko a započne odsávání vzduchu. Po krátkém přidržení víka se víko tlakem samo utěsní a proces je dále automatizovaný. Po dokončení nastavené časové sekvence odsávání započne svařování sáčků - opět v nastaveném časovém intervalu (dle tloušťky materiálu). Po svaření nastává proces chlazení zataveného spoje, který je důležitý pro dostatečné vytvrzení svaru. Po vytvrzení dojde k napuštění vzduchu zpět do komory a právě v této fázi dojde k viditelnému smrštění sáčků vlivem rozdílu tlaku okolí a samotného zataveného sáčku. Po napuštění vzduchu do komory se víko automaticky otevře. Tato stolní komorová svářečka je svým objemem komory určená především pro svařování menších objemů - 1 až 3 vakuové sáčky v jednom cyklu. Komora vakuové baličky AS-3 má rozměry 336(š) x 250(v) x 90(h) mm. Svařovací lišta má aktivní délku 31cm a šířku svaru 5mm. Výsledný svar má podélné vroubkování. Vakuová balička AS-3 umožnuje nastavení času odsávání vzduchu v intervalu 0 - 99s, dobou svařování 0 - 9.9s a délkou chlazení 0 - 9.9s. Rozsah těchto hodnot je plně dostatečný pro zavakuování jakékoliv typu produktu. Ať už jde o vakuování potravin nebo vakuování např. elektronických součástek podléhajících oxidaci nebo vzdušné vlhkosti. Možno použít i pro vakuování potravin pro vaření ve vakuu metodou Sous-vide. Vakuovačka má také tlačítko pro nouzové vypnutí (emergency stop)  pro korekci případné chyby - například špatně položeného sáčku na svařovací lištu. Vakuovačka AS-3 je celokovová (leštěný plech). Víko je vyrobeno ze silného transparentního plexiskla o tloušťce 20mm. Ke spuštění odsávání dochází právě v momentě zavření víka. Víko lze také zaaretovat v zavřené poloze pomocí zámku na boční straně šasi v době jejího nepoužívání. Zabráníte tak vniku prachu. Vakuovací balička disponuje také pamětí, takže si pamatuje poslední nastavení i po odpojení z elektrické sítě. Příkon AS- 3 je ve špičce (svařování) 1350W.  Při odsávání příkon činní pouhých 270W. V útrobách vakuové baličky se skrývá výkonné olejové čerpadlo, s průtokem 1.3l / vteřinu, které zajišťuje dostatečně rychlé odčerpání vzduchu. Doba potřebná pro odsátí vzduchu se u potravin pohybuje v intervalu 30 - 60 vteřin. V ovládacím panelu je přítomen také tlakoměr pro sledování aktuálního tlaku v komoře. Díky komorovému provedení lze používat i hladké sáčky pro vakuování. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro vakuové baličky s externím sáním. Lze použít klasické vroubkované sáčky, hladké sáčky, sáčky s kovovou fólií (metalizované) a další sáčky z materiálů PE, PP a PET. Vždy je však třeba nastavit vhodnou dobu svařování a chlazení pro daný materiál k dosažení pevného zatavení.   Svařovací drát i páska z teflonových vláken, kterou je tavný drát překryt, se časem opotřebovávají a lze je vyměnit - najdete je v náhradních dílech. Součástí výrobku není certifikát pro použití v gastronomii.
18 876 Kč / ks 15 600 Kč bez DPH
skladem2-5 ks
Kód:
102416
Vakuová svářečka potravinových sáčků a fólií QH-02 je ideálním kuchyňským pomocníkem, který vám pomůže prodloužit životnost potravin. Vakuování potravin je velice rychlý a snadný způsob uchovávání potravin bez přístupu vzduchu, díky tomu zůstanou v potravinách zachovány vitamíny a minerály, bez přístupu vzduchu k potravinám nedochází k rozmnožování bakterií, nedochází k vysychání nebo přenášení pachů. Čerstvé potraviny jako je maso, ryby, zelenina či ovoce vydrží 2-5x déle. Suché nebo zmražené potraviny mohou být skladovány v mrazícím boxu po dobu 1-2 roky. Vakuované potraviny mají menší objem a jsou tím pádem skladnější. Vakuovačka pracuje s vroubkovanými sáčky, její čelisti umí vytvořit svár o maximální délce 290mm. Použít lze jak hotové prefabrikované vroubkované sáčky pevných rozměrů či rukáv (tunel), ze kterého můžete ustřihnout sáček požadovaných rozměrů (šířka max. 290mm x požadovaná délka). Díky možnosti použití vakuovačky jen jako svářečky fólií vytvoříte koncový svár sáčku a při vakuování se vytvoří svár druhý. Vakuovačku lze tedy použít i jen jako svářečku fólií a to i pro jiné fólie, než ty vroubkované. Nutno však použít folie o přibližně stejné tloušťce materiálu. Interval svařování je pevně nastaven na 6 vteřin. Šířka sváru je 1mm. Výsledný svár je velice pevný, dostatečně silný pro dlouhodobé udržení vákua.   Používání je velice jednoduché a intuitivní. Stačí pouze otevřený konec sáčku vložit do vakuovací komory, uzavřít víko a zmáčknout tlačítko pro zahájení vakuování. Po vytvoření vákua se pytlík automaticky svaří. Proces lze kdykoliv přerušit. Pro sepnutí pouze svařovací lišty je vyhrazeno samostatné tlačítko. Vakukovačka je vhodná především pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce, svačin a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Vakuovat lze mimo potravin i jiné předměty. Zavakuované sáčky jsou vhodné pro vaření metodou Sous-Vide. Celková délka přívodního kabelu: 130cm. Tloušťka svařovaných fólií: 0,10 - 0,29mm (100 - 290μ). Doba vakuování: cca. 15 sekund (v závislosti na velikosti svařovacího sáčku) Interval mezi jednotlivými cykly: 30s. Neskladujte vakuovačku s uzamčeným víkem. Dlouhodobá komprese těsnící gumy může způsobit její netěsnost. 
2 420 Kč / ks 2 000 Kč bez DPH
skladem6-25 ks 03.04.2024 může být u Vás
Kód:
103424
Vakuová svářečka potravinových sáčků a fólií QH-01 je ideálním kuchyňským pomocníkem, který vám pomůže prodloužit životnost potravin. Vakuování potravin je velice rychlý a snadný způsob uchovávání potravin bez přístupu vzduchu, díky tomu zůstanou v potravinách zachovány vitamíny a minerály, bez přístupu vzduchu k potravinám nedochází k rozmnožování bakterií, nedochází k vysychání nebo přenášení pachů. Čerstvé potraviny jako je maso, ryby, zelenina či ovoce vydrží 2-5x déle. Suché nebo zmražené potraviny mohou být skladovány v mrazícím boxu po dobu 1-2 roky. Vakuované potraviny mají menší objem a jsou tím pádem skladnější. Používání je velice jednoduché a intuitivní. Vakuovačka pracuje s vroubkovanými sáčky a fóliemi, její čelisti umí vytvořit svár o maximální délce 295mm. Stačí pouze otevřený konec sáčku vložit do vakuovací komory, uzavřít víko a zmáčknout tlačítko pro zahájení vakuování. Po vytvoření vákua se pytlík automaticky svaří. Proces lze kdykoliv přerušit.  Vakukovačka je vhodná především pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce, svačin a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Vakuovat lze mimo potravin i jiné předměty. Zavakuované sáčky jsou vhodné pro vaření metodou Sous-Vide.  Vakuovačka jde použít se všemi rozměry našich vakuovacích sáčků, jelikož vakuovací sáček o šířce 300mm má již z výroby svařené 6mm okraje z každé strany a celková šířka sáčků bez okrajů je 288mm. Celková délka přívodního kabelu: 135cm. Tloušťka svařovaných fólií: 0,10 - 0,29mm (100 - 290μ). Doba vakuování: cca. 20 sekund (v závislosti na velikosti svařovacího sáčku) Interval mezi jednotlivými cykly: 40s. Neskladujte vakuovačku s uzamčeným víkem. Dlouhodobá komprese těsnící gumy může způsobit její netěsnost. 
1 815 Kč / ks 1 500 Kč bez DPH
skladem6-25 ks 03.04.2024 může být u Vás
Kód:
103423
Velká multifunkční kuchyňská vakuovačka s odsáváním, vakuovačka umí svařovat a vakuovat všechny běžné folie a vakuovací sáčky s vroubkováním s maximální šířkou sváru až 340 mm, navíc disponuje funkcí odsávání, kdy lze pomocí adaptérů odsávat vzduch jak z lahví tak ze sklenic a misek. Vakuování potravin je velice rychlý a snadný způsob uchovávání potravin bez přístupu vzduchu, díky tomu zůstanou v potravinách zachovány vitamíny a minerály, bez přístupu vzduchu k potravinám nedochází k rozmnožování bakterií, nedochází k vysychání nebo přenášení pachů. Čerstvé potraviny jako je maso, ryby, zelenina či ovoce vydrží 2-5x déle. Suché nebo zmražené potraviny mohou být skladovány v mrazícím boxu po dobu 1-2 roky. Vakuované potraviny mají menší objem a jsou tím pádem skladnější.  Největší předností této vakuovačky je, délka sváru až 340mm! Většina vyráběných vakuovaček neumí vytvořit svár o délce větší než 290-300mm. Tato Vakuvoačka disponuje funkcí odsávání, společně s vakuovačkou dostanete uzávěr láhve a uzávěr pro sklenice s misky s rozměrem hrdla 80-110mm, a hadičku,, která se jedním koncem připojí do vakuovačky a na druhý se připojí jeden z adaptérů, který se nasadí na láhev nebo sklenici, z které se po stisknutí jednoho tlačítka odsaje všechen vzduch. Takto lze uchovávat delší dobu například otevřené láhve s vínem, sirupy a sklenice či misky s jídlem, které se na vzduchu rychle kazí.  Vakuování sáčků a folii  je velice jednoduché a intuitivní. Vakuovačka pracuje s vroubkovanými sáčky a fóliemi, její čelisti umí vytvořit svár o maximální délce 340 mm. Stačí pouze otevřený konec sáčku vložit do vakuovací komory, uzavřít víko a zmáčknout příslušné tlačítko pro zahájení vakuování. Po vytvoření vákua se pytlík automaticky svaří. Proces lze kdykoliv přerušit.  Vakuovačka má integrovaný zásobník na folie a sáčky v roli a také nůž, kterým lze jednoduše a bezpečně uřezat požadovanou délku sáčku či folie.  Vakukovačka je vhodná především pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce, svačin a sypkých směsí ztrácející svoje aroma – čaje, kávy. Vakuovat lze mimo potravin i jiné předměty. Zavakuované sáčky jsou vhodné pro vaření metodou Sous-Vide.  Vakuovačka disponuje několika režimy:  Automatický režim: pro běžné potraviny, ovoce a  zeleninu. Silné vakuování suchých potravin: velmi silné vakuování vhodné například pro vakuování rýže nebo čajů, délka vakuování se prodlouží na 15-40 sekund. Vakuování vlhkých potravin: vhodné pro vakuování jakýchkoliv vlhkých potravin. Vakuování křehkých potravin: Jedná se o režim, ve kterém délku vakuování ovládá uživatel a lze tak vakuovat i měkké potraviny například pečivo. Marinování: vakuovačka několikrát vysaje a opět nafoukne vzduch do sáčku s potravinou, tímto režimem dochází k lepšímu vstřebání marinády do masa. Svařování: tento režim slouží k svařování bez vakuování například při výrobě sáčků z folie. Nafukování: vakuovačka místo vysátí vzduchu sáček naopak nafoukne a vytvoří tak vzduchový polštář, který slouží jako ochrana při převozu potravin, například u již otevřených pytlíků s chipsy nebo krekry.   Obsah balení: vakuovačka, hadička pro připojení externích adaptérů, dva externí adaptéry pro láhev a sklenice 80-110mm.
4 598 Kč / ks 3 800 Kč bez DPH
skladem6-25 ks 03.04.2024 může být u Vás
Kód:
103491
Dvojitá vakuovačka DZ-400-2SX se značením expiračních a výrobních dat Dvojitá vysokozátěžová průmyslová nerezová vakuovací balička vhodná pro vakuování a zatavování potravin a dalších výrobků, které je vhodné skladovat ve vákuu pro delší životnost. Ideální jako pomocník do kuchyně, pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Dvoukomorový systém urychluje celý proces vakuování a zamezuje nežádoucím prostojům obsluhy stroje. Model DZ-400-2SX má dvě vakuovací komory (každá o rozměru: 370x430x120mm ŠxHxV) které je možné při vakuování používat střídavě pro urychlení vakuování a přípravy. Další specialitou této vakuovačky je možnost vyražení expiračních či jiných dat přímo do obalu v místě sváru sáčku za pomocí silikonových vložek s čísly, které se vkládají do přítlačné svařovací lišty. Výška dna komory (pracovní výška) je 77cm od země. Horní víko dvoukomorové vakuovačky je překlápěcí, posunem rukou lze víko překlopit na pravou či levou vakuovací komoru, tudíž je možné vždy v jedné komoře vakuovat a v druhé připravovat potraviny / materiál na další vakuování. Tento způsob práce s vakuovačkou zamezí prostojům a urychlí celý proces balení. Víko vakuovačky je upevněno po stranách balícího stroje na kovových ramenech a lehkým pohybem rukou jej stačí přesouvat z jedné strany na druhou a následně přiklopit, pohyb s víkem nevyžaduje velkou sílu a zvládne jej každý. Proces svařování je spuštěn automaticky přitlačením víka na levou či pravou komoru. Svařovací lišty, které uzavírají zavakuovaný obal v obalu vytváří svár o šířce 11 mm. Ve vakuovačce jsou celkem 4 lišty (v každé komoře dvě) Celková délka jedné lišty je 400mm = svár jednoho sáčku je maximálně 400mm. V komoře je možné vakuovat vícero sáčku najednou, maximální velikost jednoho či součet více sáčků / vakuovaných předmětů je 420x360x110mm. K odsávání vzduchu slouží vývěva, která je napojena na víko vakuovačky, skrze které je odsáván vzduch, po ukončení procesu vakuování dojde k automatickém odskočení víka. Díky komorovému provedení lze používat i hladké sáčky pro vakuování. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro vakuové baličky s externím sáním. Lze použít klasické vroubkované sáčky, hladké sáčky, sáčky s kovovou fólií (metalizované) a další sáčky z materiálů PE, PP a PET. Vždy je však třeba nastavit vhodnou dobu svařování a chlazení pro daný materiál k dosažení pevného zatavení. Tisk přímo do sváru Při vakuování lze rovnou do obalu (v místě sváru) značit (vytlačit) například datum spotřeby či číslo šarže. Přítlačné svařovací lišty jsou z jedné strany hladké a z druhé strany mají malé otvory s mezerami (cca 2,5mm) tyto otvory slouží k vkládání silikonových válečků s číslicemi (součástí balení) číslice o výšce 3mm jsou pak vyraženy do obalu v místě sváru. Tímto způsobem lze vysázet do lišty jednotlivé číslice a velmi rychle a snadno vyrazit do obalů nejrůznější data jako je datum výroby či expirace. Součástí balení je sada znaků: 12ks od každé čislice 0-9. Snadná obsluha Obsluha stroje je velmi snadná: Ovládací panel obsahuje pouze tlačítka na nastavení délky vakuování 1-99s, nastavení teploty svařování sáčků ve třech stupních a nastavení času pro svařování 0,1-9,9s. Pro rychlou kontrolu tlaku uvnitř komory při vakuování slouží analogový budík. Celý stroj je vyroben z nerezu, je velmi robustní a stojí na kolečkách s brzdou, lze tak snadno přesouvat, provedení je uzpůsobeno náročným provozům, čištění je díky použitým materiálům velmi snadné. K zařízení není dodáván potravinářský certifikát.
118 701 Kč 109 204,92 Kč / ks 90 252 Kč bez DPH
skladem
Kód:
103935
Zboží v akci
Jsme tady s vámi už 20 let
Jsme tady s vámi už 20 let

Jsme tady s vámi už 20 let

Za tu dobu jsme ušli pěkný kus cesty.
Pokud vás zajímá náš příběh, čtěte více.
Děkujeme za vaši přízeň!