Vakuovací vroubkovaná fólie na roli 3m, šíře 28cm

Vakuovací vroubkovaná fólie - hadice (rukáv) do kuchyňských vakuovaček na 3m roli s šířkou strany 28cm pro vakuování potravin.

 Fólii nabízíme v balení 3m nebo také ekonomicky výhodnější 6m balení. pokračování textu

Kód produktu:

102167

Varianty:

skladem (nad 100 ks)Zítra 22.02.2024 může být u Vás
Vakuovací vroubkovaná fólie na roli 3m, šíře 28cm 102167 https://www.hotair.cz/images/produkty/1/2229/vakuovaci-vroubkovana-folie-na-roli-3m-sire-28cm_0.jpg
Cena: 193.60
Dostupnost: skladem nad 100 ks
Cena s DPH Cena bez DPH
193,60 Kč 160 Kč
ks
Vakuovací vroubkovaná fólie - hadice (rukáv) do kuchyňských vakuovaček na 3m roli s šířkou strany 28cm pro vakuování potravin.

 Fólii nabízíme v balení 3m nebo také ekonomicky výhodnější 6m balení.  

Fólie má jednu vnitřní stranu vroubkovanou matnou a druhou čirou. Délku folie si můžete ustřihnout dle potřeby. Materiál je mechanicky odolný, zdravotně nezávadný, vhodný k vakuování a konzervaci potravin a uchovávání aroma. Zavakuované fólie lze zamrazit. Tato fólie je vhodná také pro šetrné vaření při nízké teplotě Sous-Vide. 

Do folií lze vakuovat mimo jídlo také další předměty.

Tloušťka fólie 210um je měřena v místě sváru.

 Tabulka nabízených vakuovácích sáčků a fólií na našem webu

Vakuovací fólie Vakuovací sáčky
Kód Šíře Délka Kód Šíře Délka
104201 15cm 3m 103384 30cm 40cm
104458 15cm 6m 103383 25cm 50cm
102168 20cm 3m 104222 25cm 35cm
104459 20cm 6m 103380 20cm 30cm
104202 25cm 3m 103382 20cm 25cm
104460 25cm 6m 103381 15cm 30cm
102167 28cm 3m      
104461 28cm 6m      
103385 30cm 3m      
Parametry
Pásky, fólie
Šíře280 mm
Délka3 m
Váha balení [kg]:0.2 kg
Více parametrů
Pásky, fólie
Šíře280 mm
Délka3 m
Váha balení [kg]:0.2 kg
Vakuovačka potravin a svářečka potravinářských fólií SFS 110 je ideálním kuchyňským pomocníkem, který vám pomůže prodloužit životnost potravin až pětinásobně. Už nebudete muset vyhazovat potraviny, které podléhají rychlé zkáze. Stačí je zavakuovat a prodloužit jim tak expiraci. Zkáza potravin je způsobována chemickými reakcemi, ke kterým dochází, pokud jsou potraviny vystaveny vzduchu, teplotě, vlhkosti, účinku enzymů a růstu mikroorganismů. Tento proces můžeme výrazně zpomalit uložením potravin ve vákuu. Vakuové balení snižuje absolutní tlak vzduchu v sáčku tím, že odstraňuje kyslík. Kyslík obsažený ve vzduchu způsobuje kažení potravin, protože jeho účinkem dochází k procesu oxidace, která zapříčiňuje ztrátu nutričních hodnot, chuti a dalších vlastností potravin.  Vakuovačka SFS 110 obsahuje vlastní účinný kompresor, který ze sáčku odsaje všechen vzduchu a vytvoří částečné vákuum. Vakuovačka pracuje s vroubkovanými (drážkovanými) sáčky do max. šířky 28cm. Použít lze jak hotové prefabrikované sáčky pevných rozměrů či rukáv (tunel), ze kterého můžete ustřihnout sáček požadovaných rozměrů (šířka max. 28cm x požadovaná délka). Díky možnosti použití vakuovačky jen jako svářečky fólií vytvoříte koncový svár sáčku a při vakuování se vytvoří svár druhý. Vakuovačku lze tedy použít i jen jako svářečku fólií a to i pro jiné fólie, než ty vroubkované. Nutno však použít folie o přibližně stejné tloušťce materiálu. Interval svařování je pevně nastaven na 5 vteřin. Šířka sváru je 1mm. Výsledný svár je velice pevný, dostatečně silný pro dlouhodobé udržení vákua.  Používání je velice jednoduché a intuitivní. Stačí pouze otevřený konec sáčku vložit do vakuovací komory, uzavřít víko a zmáčknout tlačítko pro zahájení vakuování. Po vytvoření vákua se pytlík automaticky svaří. Proces lze kdykoliv přerušit. Pro sepnutí pouze svařovací lišty je vyhrazeno samostatné tlačítko. Vakukovačka je vhodná především pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce, svačin a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Vakuovat lze mimo potravin i jiné předměty. Zavakuované sáčky jsou vhodné pro vaření metodou Sous-Vide. Součástí balení je 3m vroubkovaná fólie šíře 28cm (tunel). K vakuovačce SFS-110 je možné zakoupit náhradní tavný drát, při objednávce drátu připište do poznámky k objednávce, že objednáváte drát pro SFS-110. Neskladujte vakuovačku s uzamčeným víkem. Dlouhodobá komprese těsnící gumy může způsobit její netěsnost.   
1 815 Kč / ks 1 500 Kč bez DPH
skladem6-25 ks Zítra 22.02.2024 může být u Vás
Kód:
102166
Vakuová svářečka potravinových sáčků a fólií QH-02 je ideálním kuchyňským pomocníkem, který vám pomůže prodloužit životnost potravin. Vakuování potravin je velice rychlý a snadný způsob uchovávání potravin bez přístupu vzduchu, díky tomu zůstanou v potravinách zachovány vitamíny a minerály, bez přístupu vzduchu k potravinám nedochází k rozmnožování bakterií, nedochází k vysychání nebo přenášení pachů. Čerstvé potraviny jako je maso, ryby, zelenina či ovoce vydrží 2-5x déle. Suché nebo zmražené potraviny mohou být skladovány v mrazícím boxu po dobu 1-2 roky. Vakuované potraviny mají menší objem a jsou tím pádem skladnější. Vakuovačka pracuje s vroubkovanými sáčky, její čelisti umí vytvořit svár o maximální délce 290mm. Použít lze jak hotové prefabrikované vroubkované sáčky pevných rozměrů či rukáv (tunel), ze kterého můžete ustřihnout sáček požadovaných rozměrů (šířka max. 290mm x požadovaná délka). Díky možnosti použití vakuovačky jen jako svářečky fólií vytvoříte koncový svár sáčku a při vakuování se vytvoří svár druhý. Vakuovačku lze tedy použít i jen jako svářečku fólií a to i pro jiné fólie, než ty vroubkované. Nutno však použít folie o přibližně stejné tloušťce materiálu. Interval svařování je pevně nastaven na 6 vteřin. Šířka sváru je 1mm. Výsledný svár je velice pevný, dostatečně silný pro dlouhodobé udržení vákua.   Používání je velice jednoduché a intuitivní. Stačí pouze otevřený konec sáčku vložit do vakuovací komory, uzavřít víko a zmáčknout tlačítko pro zahájení vakuování. Po vytvoření vákua se pytlík automaticky svaří. Proces lze kdykoliv přerušit. Pro sepnutí pouze svařovací lišty je vyhrazeno samostatné tlačítko. Vakukovačka je vhodná především pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce, svačin a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Vakuovat lze mimo potravin i jiné předměty. Zavakuované sáčky jsou vhodné pro vaření metodou Sous-Vide. Celková délka přívodního kabelu: 130cm. Tloušťka svařovaných fólií: 0,10 - 0,29mm (100 - 290μ). Doba vakuování: cca. 15 sekund (v závislosti na velikosti svařovacího sáčku) Interval mezi jednotlivými cykly: 30s. Neskladujte vakuovačku s uzamčeným víkem. Dlouhodobá komprese těsnící gumy může způsobit její netěsnost. 
2 420 Kč / ks 2 000 Kč bez DPH
skladem6-25 ks Zítra 22.02.2024 může být u Vás
Kód:
103424
Vakuová svářečka potravinových sáčků a fólií QH-01 je ideálním kuchyňským pomocníkem, který vám pomůže prodloužit životnost potravin. Vakuování potravin je velice rychlý a snadný způsob uchovávání potravin bez přístupu vzduchu, díky tomu zůstanou v potravinách zachovány vitamíny a minerály, bez přístupu vzduchu k potravinám nedochází k rozmnožování bakterií, nedochází k vysychání nebo přenášení pachů. Čerstvé potraviny jako je maso, ryby, zelenina či ovoce vydrží 2-5x déle. Suché nebo zmražené potraviny mohou být skladovány v mrazícím boxu po dobu 1-2 roky. Vakuované potraviny mají menší objem a jsou tím pádem skladnější. Používání je velice jednoduché a intuitivní. Vakuovačka pracuje s vroubkovanými sáčky a fóliemi, její čelisti umí vytvořit svár o maximální délce 295mm. Stačí pouze otevřený konec sáčku vložit do vakuovací komory, uzavřít víko a zmáčknout tlačítko pro zahájení vakuování. Po vytvoření vákua se pytlík automaticky svaří. Proces lze kdykoliv přerušit.  Vakukovačka je vhodná především pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce, svačin a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Vakuovat lze mimo potravin i jiné předměty. Zavakuované sáčky jsou vhodné pro vaření metodou Sous-Vide.  Vakuovačka jde použít se všemi rozměry našich vakuovacích sáčků, jelikož vakuovací sáček o šířce 300mm má již z výroby svařené 6mm okraje z každé strany a celková šířka sáčků bez okrajů je 288mm. Celková délka přívodního kabelu: 135cm. Tloušťka svařovaných fólií: 0,10 - 0,29mm (100 - 290μ). Doba vakuování: cca. 20 sekund (v závislosti na velikosti svařovacího sáčku) Interval mezi jednotlivými cykly: 40s. Neskladujte vakuovačku s uzamčeným víkem. Dlouhodobá komprese těsnící gumy může způsobit její netěsnost. 
1 815 Kč / ks 1 500 Kč bez DPH
skladem6-25 ks Zítra 22.02.2024 může být u Vás
Kód:
103423
Velká multifunkční kuchyňská vakuovačka s odsáváním, vakuovačka umí svařovat a vakuovat všechny běžné folie a vakuovací sáčky s vroubkováním s maximální šířkou sváru až 340 mm, navíc disponuje funkcí odsávání, kdy lze pomocí adaptérů odsávat vzduch jak z lahví tak ze sklenic a misek. Vakuování potravin je velice rychlý a snadný způsob uchovávání potravin bez přístupu vzduchu, díky tomu zůstanou v potravinách zachovány vitamíny a minerály, bez přístupu vzduchu k potravinám nedochází k rozmnožování bakterií, nedochází k vysychání nebo přenášení pachů. Čerstvé potraviny jako je maso, ryby, zelenina či ovoce vydrží 2-5x déle. Suché nebo zmražené potraviny mohou být skladovány v mrazícím boxu po dobu 1-2 roky. Vakuované potraviny mají menší objem a jsou tím pádem skladnější.  Největší předností této vakuovačky je, délka sváru až 340mm! Většina vyráběných vakuovaček neumí vytvořit svár o délce větší než 290-300mm. Tato Vakuvoačka disponuje funkcí odsávání, společně s vakuovačkou dostanete uzávěr láhve a uzávěr pro sklenice s misky s rozměrem hrdla 80-110mm, a hadičku,, která se jedním koncem připojí do vakuovačky a na druhý se připojí jeden z adaptérů, který se nasadí na láhev nebo sklenici, z které se po stisknutí jednoho tlačítka odsaje všechen vzduch. Takto lze uchovávat delší dobu například otevřené láhve s vínem, sirupy a sklenice či misky s jídlem, které se na vzduchu rychle kazí.  Vakuování sáčků a folii  je velice jednoduché a intuitivní. Vakuovačka pracuje s vroubkovanými sáčky a fóliemi, její čelisti umí vytvořit svár o maximální délce 340 mm. Stačí pouze otevřený konec sáčku vložit do vakuovací komory, uzavřít víko a zmáčknout příslušné tlačítko pro zahájení vakuování. Po vytvoření vákua se pytlík automaticky svaří. Proces lze kdykoliv přerušit.  Vakuovačka má integrovaný zásobník na folie a sáčky v roli a také nůž, kterým lze jednoduše a bezpečně uřezat požadovanou délku sáčku či folie.  Vakukovačka je vhodná především pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce, svačin a sypkých směsí ztrácející svoje aroma – čaje, kávy. Vakuovat lze mimo potravin i jiné předměty. Zavakuované sáčky jsou vhodné pro vaření metodou Sous-Vide.  Vakuovačka disponuje několika režimy:  Automatický režim: pro běžné potraviny, ovoce a  zeleninu. Silné vakuování suchých potravin: velmi silné vakuování vhodné například pro vakuování rýže nebo čajů, délka vakuování se prodlouží na 15-40 sekund. Vakuování vlhkých potravin: vhodné pro vakuování jakýchkoliv vlhkých potravin. Vakuování křehkých potravin: Jedná se o režim, ve kterém délku vakuování ovládá uživatel a lze tak vakuovat i měkké potraviny například pečivo. Marinování: vakuovačka několikrát vysaje a opět nafoukne vzduch do sáčku s potravinou, tímto režimem dochází k lepšímu vstřebání marinády do masa. Svařování: tento režim slouží k svařování bez vakuování například při výrobě sáčků z folie. Nafukování: vakuovačka místo vysátí vzduchu sáček naopak nafoukne a vytvoří tak vzduchový polštář, který slouží jako ochrana při převozu potravin, například u již otevřených pytlíků s chipsy nebo krekry.   Obsah balení: vakuovačka, hadička pro připojení externích adaptérů, dva externí adaptéry pro láhev a sklenice 80-110mm.
4 598 Kč / ks 3 800 Kč bez DPH
skladem6-25 ks Zítra 22.02.2024 může být u Vás
Kód:
103491
Jsme tady s vámi už 20 let
Jsme tady s vámi už 20 let

Jsme tady s vámi už 20 let

Za tu dobu jsme ušli pěkný kus cesty.
Pokud vás zajímá náš příběh, čtěte více.
Děkujeme za vaši přízeň!