Vakuovačky

Filtrování
1 694,00 Kč
113 014,00 Kč
Vakuovačka potravin a svářečka potravinářských fólií SFS 110 je ideálním kuchyňským pomocníkem, který vám pomůže prodloužit životnost potravin až pětinásobně. Už nebudete muset vyhazovat potraviny, které podléhají rychlé zkáze. Stačí je zavakuovat a prodloužit jim tak expiraci. Zkáza potravin je způsobována chemickými reakcemi, ke kterým dochází, pokud jsou potraviny vystaveny vzduchu, teplotě, vlhkosti, účinku enzymů a růstu mikroorganismů. Tento proces můžeme výrazně zpomalit uložením potravin ve vákuu. Vakuové balení snižuje absolutní tlak vzduchu v sáčku tím, že odstraňuje kyslík. Kyslík obsažený ve vzduchu způsobuje kažení potravin, protože jeho účinkem dochází k procesu oxidace, která zapříčiňuje ztrátu nutričních hodnot, chuti a dalších vlastností potravin.  Vakuovačka SFS 110 obsahuje vlastní účinný kompresor, který ze sáčku odsaje všechen vzduchu a vytvoří částečné vákuum. Vakuovačka pracuje s vroubkovanými (drážkovanými) sáčky do max. šířky 28cm. Použít lze jak hotové prefabrikované sáčky pevných rozměrů či rukáv (tunel), ze kterého můžete ustřihnout sáček požadovaných rozměrů (šířka max. 28cm x požadovaná délka). Díky možnosti použití vakuovačky jen jako svářečky fólií vytvoříte koncový svár sáčku a při vakuování se vytvoří svár druhý. Vakuovačku lze tedy použít i jen jako svářečku fólií a to i pro jiné fólie, než ty vroubkované. Nutno však použít folie o přibližně stejné tloušťce materiálu. Interval svařování je pevně nastaven na 5 vteřin. Šířka sváru je 1mm. Výsledný svár je velice pevný, dostatečně silný pro dlouhodobé udržení vákua.  Používání je velice jednoduché a intuitivní. Stačí pouze otevřený konec sáčku vložit do vakuovací komory, uzavřít víko a zmáčknout tlačítko pro zahájení vakuování. Po vytvoření vákua se pytlík automaticky svaří. Proces lze kdykoliv přerušit. Pro sepnutí pouze svařovací lišty je vyhrazeno samostatné tlačítko. Vakukovačka je vhodná především pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce, svačin a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Vakuovat lze mimo potravin i jiné předměty. Zavakuované sáčky jsou vhodné pro vaření metodou Sous-Vide. Součástí balení je 3m vroubkovaná fólie šíře 28cm (tunel). K vakuovačce SFS-110 je možné zakoupit náhradní tavný drát, při objednávce drátu připište do poznámky k objednávce, že objednáváte drát pro SFS-110. Parametry: Přívodní kabel lze vytáhnout v požadované délce (obsahuje komoru pro navinutí kabelu). Celková délka přívodního kabelu: 135cm. Tloušťka svařovaných fólií: 0,17 - 0,29mm (170 - 290μ). Doba svařování: 5s. Interval mezi jednotlivými cykly: 80s. Vhodné pro sáčky s šířkou 20cm a 28cm z naší nabídky. Neskladujte vakuovačku s uzamčeným víkem. Dlouhodobá komprese těsnící gumy může způsobit její netěsnost.   
1 694 Kč / ks 1 400 Kč bez DPH
skladem6-25 ks 26.10.2021 může být u Vás
Kód:
102166
Velká multifunkční kuchyňská vakuovačka s odsáváním, vakuovačka umí svařovat a vakuovat všechny běžné folie a vakuovací sáčky s vroubkováním s maximální šířkou sváru až 340 mm, navíc disponuje funkcí odsávání, kdy lze pomocí adaptérů odsávat vzduch jak z lahví tak ze sklenic a misek. Vakuování potravin je velice rychlý a snadný způsob uchovávání potravin bez přístupu vzduchu, díky tomu zůstanou v potravinách zachovány vitamíny a minerály, bez přístupu vzduchu k potravinám nedochází k rozmnožování bakterií, nedochází k vysychání nebo přenášení pachů. Čerstvé potraviny jako je maso, ryby, zelenina či ovoce vydrží 2-5x déle. Suché nebo zmražené potraviny mohou být skladovány v mrazícím boxu po dobu 1-2 roky. Vakuované potraviny mají menší objem a jsou tím pádem skladnější.  Největší předností této vakuovačky je, délka sváru až 340mm! Většina vyráběných vakuovaček neumí vytvořit svár o délce větší než 290-300mm. Tato Vakuvoačka disponuje funkcí odsávání, společně s vakuovačkou dostanete uzávěr láhve a uzávěr pro sklenice s misky s rozměrem hrdla 80-110mm, a hadičku,, která se jedním koncem připojí do vakuovačky a na druhý se připojí jeden z adaptérů, který se nasadí na láhev nebo sklenici, z které se po stisknutí jednoho tlačítka odsaje všechen vzduch. Takto lze uchovávat delší dobu například otevřené láhve s vínem, sirupy a sklenice či misky s jídlem, které se na vzduchu rychle kazí.  Vakuování sáčků a folii  je velice jednoduché a intuitivní. Vakuovačka pracuje s vroubkovanými sáčky a fóliemi, její čelisti umí vytvořit svár o maximální délce 340 mm. Stačí pouze otevřený konec sáčku vložit do vakuovací komory, uzavřít víko a zmáčknout příslušné tlačítko pro zahájení vakuování. Po vytvoření vákua se pytlík automaticky svaří. Proces lze kdykoliv přerušit.  Vakuovačka má integrovaný zásobník na folie a sáčky v roli a také nůž, kterým lze jednoduše a bezpečně uřezat požadovanou délku sáčku či folie.  Vakukovačka je vhodná především pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce, svačin a sypkých směsí ztrácející svoje aroma – čaje, kávy. Vakuovat lze mimo potravin i jiné předměty. Zavakuované sáčky jsou vhodné pro vaření metodou Sous-Vide.  Vakuovačka disponuje několika režimy:  Automatický režim: pro běžné potraviny, ovoce a  zeleninu. Silné vakuování suchých potravin: velmi silné vakuování vhodné například pro vakuování rýže nebo čajů, délka vakuování se prodlouží na 15-40 sekund. Vakuování vlhkých potravin: vhodné pro vakuování jakýchkoliv vlhkých potravin. Vakuování křehkých potravin: Jedná se o režim, ve kterém délku vakuování ovládá uživatel a lze tak vakuovat i měkké potraviny například pečivo. Marinování: vakuovačka několikrát vysaje a opět nafoukne vzduch do sáčku s potravinou, tímto režimem dochází k lepšímu vstřebání marinády do masa. Svařování: tento režim slouží k svařování bez vakuování například při výrobě sáčků z folie. Nafukování: vakuovačka místo vysátí vzduchu sáček naopak nafoukne a vytvoří tak vzduchový polštář, který slouží jako ochrana při převozu potravin, například u již otevřených pytlíků s chipsy nebo krekry.   Obsah balení: vakuovačka, hadička pro připojení externích adaptérů, dva externí adaptéry pro láhev a sklenice 80-110mm.
4 356 Kč / ks 3 600 Kč bez DPH
skladem6-25 ks 26.10.2021 může být u Vás
Kód:
103491
Vakuová svářečka potravinových sáčků a fólií QH-01 je ideálním kuchyňským pomocníkem, který vám pomůže prodloužit životnost potravin. Vakuování potravin je velice rychlý a snadný způsob uchovávání potravin bez přístupu vzduchu, díky tomu zůstanou v potravinách zachovány vitamíny a minerály, bez přístupu vzduchu k potravinám nedochází k rozmnožování bakterií, nedochází k vysychání nebo přenášení pachů. Čerstvé potraviny jako je maso, ryby, zelenina či ovoce vydrží 2-5x déle. Suché nebo zmražené potraviny mohou být skladovány v mrazícím boxu po dobu 1-2 roky. Vakuované potraviny mají menší objem a jsou tím pádem skladnější. Používání je velice jednoduché a intuitivní. Vakuovačka pracuje s vroubkovanými sáčky a fóliemi, její čelisti umí vytvořit svár o maximální délce 295mm. Stačí pouze otevřený konec sáčku vložit do vakuovací komory, uzavřít víko a zmáčknout tlačítko pro zahájení vakuování. Po vytvoření vákua se pytlík automaticky svaří. Proces lze kdykoliv přerušit.  Vakukovačka je vhodná především pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce, svačin a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Vakuovat lze mimo potravin i jiné předměty. Zavakuované sáčky jsou vhodné pro vaření metodou Sous-Vide.  Vakuovačka jde použít se všemi rozměry našich vakuovacích sáčků, jelikož vakuovací sáček o šířce 300mm má již z výroby svařené 6mm okraje z každé strany a celková šířka sáčků bez okrajů je 288mm. Celková délka přívodního kabelu: 135cm. Tloušťka svařovaných fólií: 0,10 - 0,29mm (100 - 290μ). Doba vakuování: cca. 20 sekund (v závislosti na velikosti svařovacího sáčku) Interval mezi jednotlivými cykly: 40s. Neskladujte vakuovačku s uzamčeným víkem. Dlouhodobá komprese těsnící gumy může způsobit její netěsnost. 
1 694 Kč / ks 1 400 Kč bez DPH
skladem6-25 ks 26.10.2021 může být u Vás
Kód:
103423
Vakuová svářečka potravinových sáčků a fólií QH-02 je ideálním kuchyňským pomocníkem, který vám pomůže prodloužit životnost potravin. Vakuování potravin je velice rychlý a snadný způsob uchovávání potravin bez přístupu vzduchu, díky tomu zůstanou v potravinách zachovány vitamíny a minerály, bez přístupu vzduchu k potravinám nedochází k rozmnožování bakterií, nedochází k vysychání nebo přenášení pachů. Čerstvé potraviny jako je maso, ryby, zelenina či ovoce vydrží 2-5x déle. Suché nebo zmražené potraviny mohou být skladovány v mrazícím boxu po dobu 1-2 roky. Vakuované potraviny mají menší objem a jsou tím pádem skladnější. Vakuovačka pracuje s vroubkovanými sáčky, její čelisti umí vytvořit svár o maximální délce 290mm. Použít lze jak hotové prefabrikované vroubkované sáčky pevných rozměrů či rukáv (tunel), ze kterého můžete ustřihnout sáček požadovaných rozměrů (šířka max. 290mm x požadovaná délka). Díky možnosti použití vakuovačky jen jako svářečky fólií vytvoříte koncový svár sáčku a při vakuování se vytvoří svár druhý. Vakuovačku lze tedy použít i jen jako svářečku fólií a to i pro jiné fólie, než ty vroubkované. Nutno však použít folie o přibližně stejné tloušťce materiálu. Interval svařování je pevně nastaven na 6 vteřin. Šířka sváru je 1mm. Výsledný svár je velice pevný, dostatečně silný pro dlouhodobé udržení vákua.   Používání je velice jednoduché a intuitivní. Stačí pouze otevřený konec sáčku vložit do vakuovací komory, uzavřít víko a zmáčknout tlačítko pro zahájení vakuování. Po vytvoření vákua se pytlík automaticky svaří. Proces lze kdykoliv přerušit. Pro sepnutí pouze svařovací lišty je vyhrazeno samostatné tlačítko. Vakukovačka je vhodná především pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce, svačin a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Vakuovat lze mimo potravin i jiné předměty. Zavakuované sáčky jsou vhodné pro vaření metodou Sous-Vide. Celková délka přívodního kabelu: 130cm. Tloušťka svařovaných fólií: 0,10 - 0,29mm (100 - 290μ). Doba vakuování: cca. 15 sekund (v závislosti na velikosti svařovacího sáčku) Interval mezi jednotlivými cykly: 30s. Neskladujte vakuovačku s uzamčeným víkem. Dlouhodobá komprese těsnící gumy může způsobit její netěsnost. 
2 299 Kč / ks 1 900 Kč bez DPH
skladem6-25 ks 26.10.2021 může být u Vás
Kód:
103424
Dvojitá vakuovačka DZ-400-2SX se značením expiračních a výrobních dat. Dvojitá vysokozátěžová průmyslová nerezová vakuovací balička vhodná pro vakuování a zatavování potravin a dalších výrobků, které je vhodné skladovat ve vákuu pro delší životnost. Ideální jako pomocník do kuchyně, pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Dvoukomorový systém urychluje celý proces vakuování a zamezuje nežádoucím prostojům obsluhy stroje. Model DZ-400-2SX má dvě vakuovací komory (každá o rozměru: 370x430x120mm ŠxHxV) které je možné při vakuování používat střídavě pro urychlení vakuování a přípravy. Další specialitou této vakuovačky je možnost vyražení expiračních či jiných dat přímo do obalu v místě sváru sáčku za pomocí silikonových vložek s čísly, které se vkládají do přítlačné svařovací lišty. Výška dna komory (pracovní výška) je 77cm od země.  Horní víko dvoukomorové vakuovačky je překlápěcí: posunem rukou lze víko překlopit na pravou či levou vakuovací komoru, tudíž je možné vždy v jedné komoře vakuovat a v druhé připravovat potraviny / materiál na další vakuování. Tento způsob práce s vakuovačkou zamezí prostojům a urychlí celý proces balení. Víko vakuovačky je upevněno po stranách balícího stroje na kovových ramenech a lehkým pohybem rukou jej stačí přesouvat z jedné strany na druhou a následně přiklopit, pohyb s víkem nevyžaduje velkou sílu a zvládne jej každý. Proces svařování je spuštěn automaticky přitlačením víka na levou či pravou komoru. Svařovací lišty, které uzavírají zavakuovaný obal v obalu vytváří svár o šířce 11 mm. Ve vakuovačce jsou celkem 4 lišty (v každé komoře dvě) Celková délka jedné lišty je 400mm = svár jednoho sáčku je maximálně 400mm. V komoře je možné vakuovat vícero sáčku najednou, maximální velikost jednoho či součet více sáčků / vakuovaných předmětů je 420x360x110mm. K odsávání vzduchu slouží vývěva, která je napojena na víko vakuovačky, skrze které je odsáván vzduch, po ukončení procesu vakuování dojde k automatickém odskočení víka.  Díky komorovému provedení lze používat i hladké sáčky pro vakuování. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro vakuové baličky s externím sáním. Lze použít klasické vroubkované sáčky, hladké sáčky, sáčky s kovovou fólií (metalizované) a další sáčky z materiálů PE, PP a PET. Vždy je však třeba nastavit vhodnou dobu svařování a chlazení pro daný materiál k dosažení pevného zatavení. Při vakuování lze rovnou do obalu (v místě sváru) značit (vytlačit) například datum spotřeby či číslo šarže.  Přítlačné svařovací lišty jsou z jedné strany hladké a z druhé strany mají malé otvory s mezerami (cca 2,5mm) tyto otvory slouží k vkládání silikonových válečků s číslicemi (součástí balení) číslice o výšce 3mm jsou pak vyraženy do obalu v místě sváru. Tímto způsobem lze vysázet do lišty jednotlivé číslice a velmi rychle a snadno vyrazit do obalů nejrůznější data jako je datum výroby či expirace. Součástí balení je sada znaků: 12ks od každé čislice 0-9.  Obsluha stroje je velmi snadná: Ovládací panel obsahuje pouze tlačítka na nastavení délky vakuování 1-99s, nastavení teploty svařování sáčků ve třech stupních a nastavení času pro svařování 0,1-9,9s. Pro rychlou kontrolu tlaku uvnitř komory při vakuování slouží analogový budík.  Celý stroj je vyroben z nerezu, je velmi robustní a stojí na kolečkách s brzdou, lze tak snadno přesouvat, provedení je uzpůsobeno náročným provozům, čištění je díky použitým materiálům velmi snadné. K zařízení není dodáván potravinářský certifikát.  
113 014 Kč / ks 93 400 Kč bez DPH
skladem1 ks
Kód:
103935
Poloautomatická stolní balička s funkcí svařování, vakuování a plnění ochrannou (modifikovanou) atmosférou s délkou sváru až 500mm.  Balička je určena k balení výrobků, zdravotnického materiálů a potravin do vzduchotěsně uzavřených obalů s možností vakuování či plnění ochrannou atmosférou. Zařízení je možné využívat: 1) pouze jako baličku / svářečku 2) jako externí vaukovačku 3) baličku potravin s plněním obalů modifikovanou atmosférou.  Vakuováním či balením potravin do ochranné atmosféry dochází k výraznému prodloužení doby trvanlivosti produktů jako jsou: Zelenina, pečivo, maso a masné výrobky, ryby, sýry, hotová jídla, čaje, káva, bylinky či koření či oříšky. Pro balení potravin do modifikované atmosféry se používají plyny: Dusík, Kyslík a Oxid uhličitý. Do sáčku je možné mimo modifikované atmosféry plnit pomocí kompresoru pouze vzduch, který může plnit ochrannou funkci: nafouknutý sáček chrání zabalené zboží.  Balička je kompatibilní se všemi typy svařovatelných sáčků a obalů ať už se jedná o průhledné či potištěné sáčky, sáčky s hliníkovou vrstvou (bariérové), nebo obaly vyrobené z netkané textilie či papíru. Balící zařízení si poradí s klasickým vroubkovaným vakuovacím obalem ale hlavně i s levnějším hladkým obalem pro vakuování. Celé zařízení je vyhotoveno z nerezové oceli, která je vhodná pro styk s potravinami, balička je určena pro postavení na pracovní stůl a je vybavena balícím pultem o rozměrech (600x300mm ŠxH), který slouží k pokládání baleného zboží v sáčku. Po vložení sáčku mezi čelisti stačí spustit proces balení pedálem a následně je dle předem nastavených funkcí vykonán proces balení. Balička je vybavena impulsní svářečkou s maximální délkou sváru až 500mm, šířka sváru je 8mm.  Pro vakuování a plnění plynem je balička vybavena plochým nátrubkem, který automaticky zajede mezi svařovací čelisti (při plnění a vakuování) a následně se zasune zpět aby bylo možné obal vzduchotěsně svařit. Pro vakuování slouží integrovaná vývěva 72L/min, pro plnění ochranou atmosférou je zapotřebí do baličky zapojit láhev s plynem vybavenou regulací tlaku. Jako vstup pro plyn je na boku zařízení připravena rychlospojka pro hadice o průměru 8mm.   Zařízení má 3 funkce: svařování, vakuování a plnění ochrannou atmosférou. Funkce vakuování a plnění je možné mít zapnout či vypnout. Po vložení sáčku mezi čelisti baličky a stlačení nožního pedálu dojde k sevření čelistí, které drží sáček a následnému vakuování, plnění a svařování. Dle potřeby lze funkce vakuování a plnění vypnout, nebo využít pouze jednu z funkcí. Zařízení umožnuje pohodlně nastavit všechny nezbytné parametry: čas vakuování: 0-200s, čas plnění 0-200s, čas svařování 0-8s, čas chlazení 0-50. Proces svařování je možné spouštět manuálně pedálem dle potřeby, nebo lze využít poloautomatický režim balení: nastavení intervalu 0-100s kdy dle nastaveného času dochází k automatickému opakování balení a obsluha pouze vkládá sáčky do čelistí baličky. V poloautomatickém režimu je navíc možné nastavit počet opakování 0-999 po kterých se stroj zastaví, balící zařízení disponuje také funkční počítání, díky tomu má obsluha zařízení neustálý přehled o počtu již zabaleného zboží.  Zařízení není vybaveno regulací tlaku plynu (modifikované atmosféry) tudíž je k zařízení nutné připojit také regulátor tlaku plynu. Maximální doporučený tlak plynu je 0,8MPa. Všechny části stroje, které přicházejí při činnosti do styku s dávkovanými potravinami jsou vyrobeny z "potravinářské" nerezi: NEREZOVÁ OCEL 1.4301, ČSN 17 240, AISI 304. Jejíž chemické složení vyhovuje normě k použití výrobků pro potraviny. Obsah balení: Balička potravin, napájecí kabel, náhradní svařovací drát, pedál.  
33 154 Kč / ks 27 400 Kč bez DPH
skladem2-5 ks
Kód:
104233
Stolní komorová vakuovačka AS-3 pro vakuování a zatavování potravin a dalších výrobků, které je vhodné skladovat ve vákuu pro delší životnost. Ideální pro vakuování sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Vakuování s touto vakuovačkou je velice snadné, do komory vakuovačky se uloží sáček s obsahem, jehož otvor se umístí na svařovací lištu v místě, kde chcete vyhotovit svar. Po uložení sáčku se jednoduše sklopí transparentní víko a započne odsávání vzduchu. Po krátkém přidržení víka se víko tlakem samo utěsní a proces je dále automatizovaný. Po dokončení nastavené časové sekvence odsávání započne svařování sáčků - opět v nastaveném časovém intervalu (dle tloušťky materiálu). Po svaření nastává proces chlazení zataveného spoje, který je důležitý pro dostatečné vytvrzení svaru. Po vytvrzení dojde k napuštění vzduchu zpět do komory a právě v této fázi dojde k viditelnému smrštění sáčků vlivem rozdílu tlaku okolí a samotného zataveného sáčku. Po napuštění vzduchu do komory se víko automaticky otevře. Tato stolní komorová svářečka je svým objemem komory určená především pro svařování menších objemů - 1 až 3 vakuové sáčky v jednom cyklu. Komora vakuové baličky AS-3 má rozměry 336(š) x 250(v) x 90(h) mm. Svařovací lišta má aktivní délku 31cm a šířku svaru 5mm. Výsledný svar má podélné vroubkování. Vakuová balička AS-3 umožnuje nastavení času odsávání vzduchu v intervalu 0 - 99s, dobou svařování 0 - 9.9s a délkou chlazení 0 - 9.9s. Rozsah těchto hodnot je plně dostatečný pro zavakuování jakékoliv typu produktu. Ať už jde o vakuování potravin nebo vakuování např. elektronických součástek podléhajících oxidaci nebo vzdušné vlhkosti. Možno použít i pro vakuování potravin pro vaření ve vakuu metodou Sous-vide. Vakuovačka má také tlačítko pro nouzové vypnutí (emergency stop)  pro korekci případné chyby - například špatně položeného sáčku na svařovací lištu. Vakuovačka AS-3 je celokovová (leštěný plech). Víko je vyrobeno ze silného transparentního plexiskla o tloušťce 20mm. Ke spuštění odsávání dochází právě v momentě zavření víka. Víko lze také zaaretovat v zavřené poloze pomocí zámku na boční straně šasi v době jejího nepoužívání. Zabráníte tak vniku prachu. Vakuovací balička disponuje také pamětí, takže si pamatuje poslední nastavení i po odpojení z elektrické sítě. Příkon AS- 3 je ve špičce (svařování) 1350W.  Při odsávání příkon činní pouhých 270W. V útrobách vakuové baličky se skrývá výkonné olejové čerpadlo, s průtokem 1.3l / vteřinu, které zajišťuje dostatečně rychlé odčerpání vzduchu. Doba potřebná pro odsátí vzduchu se u potravin pohybuje v intervalu 30 - 60 vteřin. V ovládacím panelu je přítomen také tlakoměr pro sledování aktuálního tlaku v komoře. Díky komorovému provedení lze používat i hladké sáčky pro vakuování. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro vakuové baličky s externím sáním. Lze použít klasické vroubkované sáčky, hladké sáčky, sáčky s kovovou fólií (metalizované) a další sáčky z materiálů PE, PP a PET. Vždy je však třeba nastavit vhodnou dobu svařování a chlazení pro daný materiál k dosažení pevného zatavení.   Svařovací drát i páska z teflonových vláken, kterou je tavný drát překryt, se časem opotřebovávají a lze je vyměnit - najdete je v náhradních dílech. Součástí výrobku není certifikát pro použití v gastronomii. Parametry: rozměry přístroje: 390(š) x 380(v) x 330(h) mm rozměry komory: 336(š) x 250(v) x 90(h) mm svářecí lišta: 1 x 310mm šířka svaru: 5mm vakuová pumpa: olejová 1.2l/s  doba vakuování nastavitelná 0-99 s doba svařování 0 - 9.9 s doba chlazení 0 - 9.9 s napájení: 230V 50Hz  příkon: 270W / 1350W (odsávání,svařování) hmotnost: 21kg
18 029 Kč / ks 14 900 Kč bez DPH
skladem2-5 ks
Kód:
102416
Komorová vakuová balička AS-6S pro vakuování a zatavování potravin a dalších výrobků určených pro vakuové balení s dvěma čerpadly a svařovacími lištami (31cm) vhodná pro zpracování většího objemu výrobků v jednom cyklu. Vakuování potravin a dalšího zboží v této samostatně stojící komorové vakuové baličce je velice snadné. Do komory vakuovačky se uloží pytlíky k zavakuování a jejich konce se umístí na jednu ze dvou tavných lišt. Po naplnění komory se jednoduše sklopí transparentní víko, což spustí odsávání vzduchu. Po krátkém přidržení víka se víko tlakem samo utěsní a proces je dále automatizovaný. Po dokončení nastavené časové sekvence odsávání započne svařování sáčků - opět v nastaveném časovém intervalu. Po svaření nastává proces chlazení zataveného spoje a následně k napuštění vzduchu zpět do komory. Právě v této fázi dojde k viditelnému smrštění sáčků vlivem rozdílu tlaku okolí a samotného zataveného sáčku. Po napuštění vzduchu do komory se víko automaticky otevře. Tato komorová vakuovačka umožňuje vaukování několika výrobků v jednom cyklu právě díky svojí velikosti a dvěma svařovacím lištám. Komora této vakuové baličky je 337 (š) x 260 (v) x 164 (h) mm, což v praxi znamená například zatavení až 6 čajových / kávových pytlíku v jednom cyklu. Vakuová balička AS-6S umožnuje nastavení času odsávání vzduchu v intervalu 0 - 99s, dobou svařování 0 - 9.9s a délkou chlazení 0 - 9.9s. Rozsah těchto hodnot je plně dostatečný pro zavakuování jakékoliv typu produktu. Ať už jde o vakuování potravin nebo vakuování např. elektronických součástek podléhajících oxidaci.  Součástí nastavení je i možnost volby jedné nebo dvou svařovacích lišt. Pokud zatavujete omezené množství produktů, je možno použít jen jednu lištu pro úsporu energie a zmírnění opotřebení. Svařovací dráty a páska z teflonových vláken, kterou je tavný drát překryt, se časem opotřebovávají a lze je vyměnit - najdete je v náhradních dílech. Vakuovačka má také tlačítko pro nouzové vypnutí (emergency stop)  pro korekci případné chyby - například špatně položeného sáčku na svařovací lištu. Vakuovačka AS-6S je v nerezovém provedení, plášť i vana, mimo zadní kryt. Víko je vyrobeno ze silného transparentního plexiskla o tloušťce 20mm. Ke spuštění odsávání dochází právě v momentě zavření víka. Víko lze také zaaretovat v zavřené poloze pomocí dvou zámků po stranách zařízení v době jejího nepoužívání. Zabráníte tak vniku prachu. Vakuovací balička disponuje také pamětí, takže si pamatuje poslední nastavení i po odpojení z elektrické sítě. Příkon AS-6S je ve špičce (svařování) 2.9kW, lze ji tedy provozovat jen s dostatečně dimenzovaným jističem 16A+.  V útrobách vakuové baličky se skrývají dvě výkonná olejová čerpadla, každé s průtokem 1.8l / vteřinu, které zajišťují dostatečné rychlé odčerpání vzduchu. Doba potřebná pro odsátí vzduchu se u potravin pohybuje v intervalu 30 - 60 vteřin. Ovládací panel nabízí kromě tlačítka zapnutí přístroje hned tři segmentové displeje včetně ovládacích tlačítek pro změnu veličin, tlačítka pro volbu aktivovaných svařovacích lišt a tlačítko pro nouzové ukončení procesu. V ovládacím panelu je přítomen také tlakoměr, díky kterému lze sledovat aktuální podtlak. Díky komorovému provedení lze používat i hladké sáčky pro vakuování. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro klasické kuchyňské vakuové baličky bez komory. Součástí vakuovačky je i sada 12 plastových nádob ve tvaru kvádru (6 větších a 6 menších) pro vytvarování výsledného zavakuovaného obalu. Znáte například z mleté kávy (cihla). Dále je součástí balení několik různě širokých pěnových podložek, kterými lze nastavit hloubku vany tak, aby konce pytlíků dosáhly na svařovací lištu. Lze použít klasické vroubkované sáčky, hladké sáčky, sáčky s kovovou fólií (metalizované) a další sáčky z materiálů PE, PP a PET. Vždy je však třeba nastavit vhodnou dobu svařování a chlazení pro daný materiál k dosažení pevného zatavení.   Parametry: rozměry přístroje: 400(š) x 710(v) x 450(h) mm rozměry komory: 337(š) x 260(v) x 164(h) mm svářecí lišta: 2 x 310mm šířka svaru: 5mm vakuová pumpa: 2x olejová 1.8l/s doba vakuování nastavitelná 0-99 s doba svařování 0 - 9.9 s doba chlazení 0 - 9.9 s napájení: 230V 50Hz  příkon: 600W / 2800W (min 16A jistič) hmotnost: 38kg
28 677 Kč / ks 23 700 Kč bez DPH
skladem2-5 ks
Kód:
102417
Velkokapacitní komorová vakuová balička AS-10L pro vakuování a zatavování potravin a dalších výrobků, které je třeba skladovat ve vákuu s dvěma svařovacími lištami pro vakuování a zatavování velkého objemu výrobků najednou. Proces vakuování potravin v této samostatně stojící komorové vakuové baličce je velice jednoduchý a zvládne jej po krátkém zaškolení i dítě. Do komory vakuovačky se uloží pytlíky k zavakuování a jejich konce se umístí na jednu ze dvou tavných lišt. Po naplnění komory se jednoduše sklopí transparentní víko a započne odsávání vzduchu. Po krátkém přidržení víka se víko tlakem samo utěsní a proces je dále automatizovaný. Po dokončení nastavené časové sekvence odsávání započne svařování sáčků - opět v nastaveném časovém intervalu. Po svaření nastává proces chlazení zataveného spoje a následně k napuštění vzduchu zpět do komory. Právě v této fázi dojde k viditelnému smrštění sáčků vlivem rozdílu tlaku okolí a samotného zataveného sáčku. Po napuštění vzduchu do komory se víko automaticky otevře. Tato komorová vakuovačka umožňuje vaukování mnoha výrobku v jednom cyklu právě díky svojí velikosti  a dvěma svařovacím lištám. Komora této vakuové baličky je oproti jiným na trhu běžně dostupným vakuovačkám velká 680 (š) x 370 (v) x 165 (h) mm, což v praxi znamená například zatavení 12 čajových / kávových pytlíku v jednom cyklu. Vakuová balička AS-10L umožnuje nastavení času odsávání vzduchu v intervalu 0 - 99s, dobou svařování 0 - 9.9s a délkou chlazení 0 - 9.9s. Rozsah těchto hodnot je plně dostatečný pro zavakuování jakékoliv typu produktu. Ať už jde o vakuování potravin nebo vakuování např. elektronických součástek podléhajících oxidaci.  Součástí nastavení je i možnost volby jedné nebo dvou svařovacích lišt. Pokud zatavujete omezené množství produktů, je možno použít jen jednu lištu pro úsporu energie a zmírnění opotřebení. Svařovací dráty a páska z teflonových vláken, kterou je tavný drát překryt, se časem opotřebovávají a lze je vyměnit - najdete je v náhradních dílech. Vakuovačka má také tlačítko pro nouzové vypnutí (emergency stop)  pro korekci případné chyby - například špatně položeného sáčku na svařovací lištu. Vakuovačka AS-10L je v nerezovém provedení, plášť i vana, mimo zadní kryt. Víko je vyrobeno ze silného transparentního plexiskla o tloušťce 23.85mm. Ke spuštění odsávání dochází právě v momentě zavření víka. Víko lze také zaaretovat v zavřené poloze pomocí dvou zámků po stranách zařízení v době jejího nepoužívání. Zabráníte tak vniku prachu. Vakuovací balička disponuje také pamětí, takže si pamatuje poslední nastavení i po odpojení z elektrické sítě. Příkon AS-10L je ve špičce (svařování) 2.9kW, lze ji tedy provozovat jen s dostatečně dimenzovaným jističem 16A+.  V útrobách vakuové baličky se skrývají dvě výkonná olejová čerpadla, každé s průtokem 1.5l / vteřinu (3.3CFM), které zajišťují dostatečné rychlé odčerpání vzduchu. Doba potřebná pro odsátí vzduchu se u potravin pohybuje v intervalu 30 - 60 vteřin. Ovládací panel nabízí kromě tlačítka zapnutí přístroje hned tři segmentové displeje včetně ovládacích tlačítek pro změnu veličin, tlačítka pro volbu aktivovaných svařovacích lišt a tlačítko pro nouzové ukončení procesu. V ovládacím panelu je přítomen také tlakoměr. Díky komorovému provedení lze používat i hladké sáčky pro vakuování. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro vakuové baličky s externím sáním. Součástí vakuovačky je i sada 24 plastových nádob ve tvaru kvádru (12 větších a 12 menších) pro vytvarování výsledného zavakuovaného obalu. Znáte například z mleté kávy (cihla). Dále je součástí balení několik různě širokých pěnových podložek, kterými lze nastavit hloubku vany tak, aby konce pytlíků dosáhly na svařovací lištu. Lze použít klasické vroubkované sáčky, hladké sáčky, sáčky s kovovou fólií (metalizované) a další sáčky z materiálů PE, PP a PET. Vždy je však třeba nastavit vhodnou dobu svařování a chlazení pro daný materiál k dosažení pevného zatavení.  
39 688 Kč / ks 32 800 Kč bez DPH
skladem2-5 ks
Kód:
101918
Stolní komorová vakuová balička DF250-C pro vakuování a zatavování potravin a dalších výrobků, kterým se po zavakuování prodlouží datum expirace. Ideální do kuchyní ať už doma nebo v restauracích pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - například čaje nebo kávy. Zavakuování potravin v této stolní komorové vakuové baličce je velice rychlé a snadné. Do komory vakuovačky se uloží vakuový sáček s obsahem, jehož otvor se umístí na svařovací lištu v místě, kde chcete vyhotovit svar. Po uložení sáčku se jednoduše sklopí vypouklé transparentní víko a započne odsávání vzduchu dle zvoleného časového intervalu. Po krátkém přidržení víka se víko tlakem samo utěsní a proces je dále automatizovaný. Po dokončení nastavené časové sekvence odsávání dojde ke svaření konce sáčku dle nastavené intenzity v závislosti na tloušťce svařovaného materiálu. Po svaření zůstane chvíli komora uzavřena a v tomto krátkém momentu dojde k ochlazení svaru, aby nedošlo k jeho poškození. Po vytvrzení dojde k napuštění vzduchu zpět do komory a právě v této fázi dojde k viditelnému smrštění sáčků vlivem rozdílu tlaků. Po napuštění vzduchu do komory se víko automaticky otevře. Tato komorová svářečka disponuje plynovým pístem, který otvírá víko více plynuleji, než je tomu u jiných modelů disponujících pouze vratnou pružinou, která má tendenci víko "vystřelit". Tato stolní komorová svářečka je svým objemem komory určená především pro svařování jednoho či dvou vakuových sáčků v jednom cyklu. Komora vakuové baličky DF250-C má vnitřní rozměry 274 (š) x 230 (v) x 60 (h) mm. Svařovací lišta má aktivní délku 25cm a šířku svaru 7,5mm. Vakuová balička DF250-C umožnuje nastavení času odsávání vzduchu a délku svařování. Rozsah těchto hodnot je plně dostatečný pro zavakuování jakékoliv typu produktu. Ať už jde o vakuování potravin nebo vakuování např. elektronických součástek podléhajících oxidaci nebo vzdušné vlhkosti. Možno použít i pro vakuování potravin pro vaření ve vakuu metodou Sous Vide. Vakuovačka má také tlačítko pro nouzové vypnutí (emergency stop)  pro korekci případné chyby - například špatně položeného sáčku na svařovací lištu. Konstrukce a použité materiály zaručují vysoký hygienický standard a dlouhodobou životnost. Vakuovačka DF250-C je celokovová, vana vakuovačky je ze silného a odolného materiálu. Víko je vyrobeno ze silného transparentního plexiskla o tloušťce 20mm s vydutím, díky kterému lze do vakuovačky vložit objemnější vakuové sáčky než je hloubka samotné vany. Vydutí zvětšuje prostor o dalších 50mm. Ke spuštění odsávání dochází právě v momentě zavření víka. Víko lze také zaaretovat v zavřené poloze pomocí záklopky v době jejího nepoužívání. Zabráníte tak vniku prachu. Vakuovací balička disponuje také pamětí, takže si pamatuje poslední nastavení i po odpojení z elektrické sítě. Příkon DF250-C je ve špičce (svařování) 1,4kW. Příkon v době vakuování činí 380W. V útrobách vakuové baličky se skrývá výkonné olejové čerpadlo, s průtokem 1l / vteřinu (2CFM), které zajišťuje dostatečně rychlé odčerpání vzduchu. V ovládacím panelu je přítomen také tlakoměr pro sledování aktuálního tlaku v komoře. Maximální doba odsávání činí 45s.  Díky komorovému provedení lze používat i klasické hladké sáčky pro vakuování. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro vakuové baličky s externím sáním. Pořizovací cena vakuových baliček s externím sáním je sice nižší, ale v delším časovém horizontu provozu, se komorová vakuová balička ekonomicky vyplatí, už jen z důvodu vysoké ceny vroubkovaných sáčků, které jsou podmínkou pro fungování malých kuchyňských vakuovaček bez komory. Lze použít klasické vroubkované sáčky, hladké sáčky, sáčky s kovovou fólií (metalizované) a další sáčky z materiálů PE, PP a PET. Vždy je však třeba nastavit vhodnou dobu svařování pro daný materiál k dosažení pevného zatavení.   Svařovací drát i páska z teflonových vláken, kterou je tavný drát překryt, se časem opotřebovávají a lze je vyměnit. Součástí výrobku není certifikát pro použití v gastronomii.
30 008 Kč / ks 24 800 Kč bez DPH
skladem2-5 ks
Kód:
102427
Nerezová stolní komorová vakuová balička DZ-260B pro vakuování a zatavování potravin a dalších výrobků, které je vhodné skladovat ve vákuu pro delší životnost. Ideální jako pomocník do kuchyně, pro vakuování masa, ryb, zeleniny, ovoce a sypkých směsí ztrácející svoje aroma - čaje, kávy. Proces vakuování potravin v této stolní komorové vakuové baličce je velice jednoduchý a zvládne jej po krátkém zaškolení i dítě. Do komory vakuovačky se uloží vakuový sáček s obsahem, jehož otvor se umístí na svařovací lištu v místě, kde chcete vyhotovit svar. Po uložení sáčku se jednoduše sklopí transparentní víko a započne odsávání vzduchu. Po krátkém přidržení víka se víko tlakem samo utěsní a proces je dále automatizovaný. Po dokončení nastavené časové sekvence odsávání započne svařování sáčků - opět v nastaveném časovém intervalu (dle tloušťky materiálu). Po svaření nastává proces chlazení zataveného spoje, který je důležitý pro dostatečné vytvrzení svaru. Po vytvrzení dojde k napuštění vzduchu zpět do komory a. Právě v této fázi dojde k viditelnému smrštění sáčků vlivem rozdílu tlaku okolí a samotného zataveného sáčku. Po napuštění vzduchu do komory se víko automaticky otevře. Tato stolní komorová svářečka je svým objemem komory určená především pro svařování jednoho či dvou vakuových sáčků v jednom cyklu. Komora vakuové baličky DZ-260 má rozměry 280 (š) x 390 (v) x 51 (h) mm. Svařovací lišta má aktivní délku 25cm a šířku svaru 10mm Vakuová balička DZ-260B umožnuje nastavení času odsávání vzduchu v intervalu 0 - 99s, dobou svařování 0 - 9.9s a délkou chlazení 0 - 9.9s. Rozsah těchto hodnot je plně dostatečný pro zavakuování jakékoliv typu produktu. Ať už jde o vakuování potravin nebo vakuování např. elektronických součástek podléhajících oxidaci nebo vzdušné vlhkosti. Možno použít i pro vakuování potravin pro vaření ve vakuu metodou Sous vide. Vakuovačka má také tlačítko pro nouzové vypnutí (emergency stop)  pro korekci případné chyby - například špatně položeného sáčku na svařovací lištu. Vakuovačka DZ-260B je v nerezovém provedení - plášť i vana. Víko je vyrobeno ze silného transparentního plexiskla o tloušťce 20mm s vydutím, díky kterému lze do vakuovačky vložit objemnější vakuové sáčky než je hloubka samotné vany. Vydutí zvětšuje prostor o dalších 50mm. Ke spuštění odsávání dochází právě v momentě zavření víka. Víko lze také zaaretovat v zavřené poloze pomocí záklopky v době jejího nepoužívání. Zabráníte tak vniku prachu. Vakuovací balička disponuje také pamětí, takže si pamatuje poslední nastavení i po odpojení z elektrické sítě. Příkon DZ-260B je ve špičce (svařování) 0,7kW. V útrobách vakuové baličky se skrývá výkonné olejové čerpadlo, s průtokem 1l / vteřinu (2CFM), které zajišťuje dostatečně rychlé odčerpání vzduchu. Doba potřebná pro odsátí vzduchu se u potravin pohybuje v intervalu 30 - 60 vteřin. V ovládacím panelu je přítomen také tlakoměr pro sledování aktuálního tlaku v komoře. Díky komorovému provedení lze používat i hladké sáčky pro vakuování. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro vakuové baličky s externím sáním. Lze použít klasické vroubkované sáčky, hladké sáčky, sáčky s kovovou fólií (metalizované) a další sáčky z materiálů PE, PP a PET. Vždy je však třeba nastavit vhodnou dobu svařování a chlazení pro daný materiál k dosažení pevného zatavení.   Svařovací drát i páska z teflonových vláken, kterou je tavný drát překryt, se časem opotřebovávají a lze je vyměnit - najdete je v náhradních dílech. Součástí výrobku není certifikát pro použití v gastronomii.  
33 033 Kč / ks 27 300 Kč bez DPH
skladem2-5 ks
Kód:
102016
Celkový počet výrobků: 11